• ✓ Gaver fra lokale, danske butikker
  • ✓ 100+ danske butikker
  • ✓ 1.500+ produkter
✓ Gaver fra lokale, danske butikker
✓ 100+ danske butikker
✓ 1.500+ produkter
Forside / Sådan fungerer det

Sådan fungerer det

På Greeting.dk kan du sende en hilsen, der siger mere. Med det mener vi, at du kan finde et bredt udvalg af lækre gaver fra alle vores samarbejdspartnere – de lokale, fysiske butikker rundt omkring i hele Danmark.

Du finder alt fra vinhandlere, blomsterhandlere, livsstilsbutikker, gavebutikker og mange flere. Der kommer hele tiden nye til – som du kan vælge blandt, når du skal glæde én du holder af, sende en firmagave eller hvem end din hilsen er til.

Greeting.dk konceptet kort fortalt

  1. Indtast postnummer eller by – Du indtaster modtagerens postnummer eller by, og vil få vist et udvalg af fysiske butikker, som alle tilbyder forskellige gaver. Klik på butikkernes profiler og se udvalget fra dem hver især.
  2. Vælg den ønskede butik – Du vælger den butik, der har den gave, du vil sende – du præsenteres for hele udvalget af butikker, der kan få gaven frem til din modtager. Der er både butikker, der leverer personligt (altså butikker, der kører ud til din modtager med gaven) samt butikker, der sender pakken med eks. GLS, DAO eller et tredje fragtfirma. I sidstnævnte situation vil pakken være cirka 2-3 hverdage undervejs, hvilket du skal huske, hvis nu gaven kan åbnes på en særlig dato (da kan du skrive det i leveringsinstruktionerne, og så sætter vi et mærke på pakken, så modtageren ved det.
  3. Skriv din hilsen – Skriv din hilsen til modtager og giv os et telefonnummer på modtageren, så vi kan få fat i vedkommende, hvis nu der eksempelvis skal åbnes en dør for at vi kan levere gaven sikkert.
  4. Butikken modtager, pakker og sender/leverer din gavehilsen – Butikken modtager din bestilling, og vil straks gå igang med at pakke din gave smukt ind, håndskrive din hilsen og sørge for at din gave leveres til modtageren. Læs mere under levering.

Tak fordi du støtter de fysiske butikker via Greeting.dk!

I øjeblikket tilbyder vi personlig levering fra lokal butik til lokal modtager i hele Danmark. I nogle postnumre kan du handle i Greeting.dk-butikker, hvilket betyder, at vi sørger for, at din gavehilsen sendes fra en butik tæt på din modtager.

Derudover tilbyder vi også, at du kan få sendt en smukt indpakket gave i en fin postæske direkte fra forskellige butikker til modtagere i hele landet med fragtselskaber såsom blandt andre dao og PostNord.

Vælger du en gave fra en butik i modtagerens lokalområde, vil den blive personligt leveret af butikken selv. Vælger du en gave fra en butik længere væk, måske fra dit eget lokalområde, vil gaven blive leveret fra butikken direkte til hjem din modtager via fx DAO eller Post Nord typisk inden for 1-3 dage, men vi kan ikke garantere levering inden for dette tidsrum da der kan være ekstra press på hos de pågældende leveringstjenester. Hvis produktet leveres med fragtfirma vil det fremgå ved det enkelte gaveprodukt. Uanset hvad, støtter du de skønne fysiske butikker, ved at købe gaver via Greeting.dk!

Du kan vælge en på forhånd sammensat gave, eller selv sammensætte en gave ud fra produkter fra samme butik – du kan altså ikke kombinere gaver fra flere butikker i den samme gavehilsen.

Læs mere om levering her

Greeting.dk er startet af Lisette i 2021, og kort efter kom Dennis med på holdet. Sammen har vi en mission om, at du som kunde skal kunne finde præcis den gave, der passer til det, du gerne vil fortælle modtageren – og at du kan sende den fra en af de mange skønne, fysiske butikker, vi har i Danmark.

Læs mere om os og Greeting.dk lige her.