• ✓ Gaver fra lokale, danske butikker
  • ✓ 150+ danske butikker
  • ✓ 2.400+ gaveprodukter
✓ Gaver fra lokale, danske butikker
✓ 150+ danske butikker
✓ 2.400+ gaveprodukter
Forside / 🎁 Sådan fungerer det

🎁 Sådan fungerer det

Indtast din modtagers adresse og se udvalg af gaver. Vælg en gave.
Butikken pakker gaven flot ind, håndskriver en hilsen fra dig og sørger for, at din gave leveres til modtageren.

På Greeting.dk kan du sende gavehilsner til dem du holder af. Du kan vælge blandt det brede udvalg af lækre gaver fra alle vores samarbejdspartnere – nemlig de skønne lokale, fysiske butikker rundt omkring i hele Danmark.

Du finder alt fra vinhandlere, blomsterhandlere, livsstilsbutikker, gavebutikker og mange flere. Der kommer hele tiden nye til – som du kan vælge blandt, når du skal glæde én du holder af, sende en firmagave eller hvem end din hilsen er til.

Kvalitet og din oplevelse er afgørende for os!

Det vigtigt for os at sige, at vi tager din oplevelse meget alvorligt! Det er SÅ vigtigt for os, at du oplever stor kvalitet når du sender gavehilsner via os – både at gaverne leveres til ønskede tid, at produkterne er af god kvalitet og at du generelt bare er rigtig godt tilfreds med at sende gaver til dem du holder via os. Vi samarbejder med dygtige lokale butikker over hele landet, og er der det mindste, du er utilfreds med, hører vi gerne fra dig med det samme så vi kan tage hånd om det straks!

Greeting.dk konceptet kort fortalt

  1. Indtast postnummer eller by – Du indtaster modtagerens postnummer eller by, og vil få vist et udvalg af fysiske butikker, som alle tilbyder forskellige gaver. Klik på butikkernes profiler og se udvalget fra dem hver især.
  2. Vælg den ønskede butik – Du vælger den butik, der har den gave, du vil sende – du præsenteres for hele udvalget af butikker, der kan få gaven frem til din modtager. Der er både butikker, der leverer personligt (altså butikker, der kører ud til din modtager med gaven) samt butikker, der sender pakken med eks. GLS, DAO eller et tredje fragtfirma direkte hjem til din modtagers hoveddør indenfor få dage.
  3. Skriv din hilsen – Skriv din hilsen til modtager og giv os et telefonnummer på modtageren, så vi kan få fat i vedkommende, hvis nu der eksempelvis skal åbnes en dør for at vi kan levere gaven sikkert.
  4. Butikken modtager, pakker og sender/leverer din gavehilsen – Butikken modtager din bestilling, og vil straks gå igang med at pakke din gave smukt ind, håndskrive din hilsen og sørge for at din gave leveres til modtageren. Læs mere under levering.
Du støtter de lokale, danske specialbutikker via Greeting.dk ❤️ af hjertet tak for det!

Vi tilbyder personlig levering fra lokal butik til lokal modtager i hele Danmark. I nogle postnumre kan du handle i Greeting.dk-butikker, hvilket betyder, at vi sørger for, at din gavehilsen sendes fra den nærmeste tilgængelige butik tæt på din modtager.

Derudover tilbyder vi også, at du kan få sendt en smukt indpakket gave i en fin postæske direkte fra forskellige butikker til modtagere i hele landet med fragtselskaber såsom blandt andre dao og PostNord.

Vælger du en gave fra en butik i modtagerens lokalområde, vil den blive personligt leveret af butikken selv. Vælger du en gave fra en butik længere væk, måske fra dit eget lokalområde, vil gaven blive leveret fra butikken direkte til hjem din modtager via fx DAO eller Post Nord typisk inden for 1-3 dage, men vi kan ikke garantere levering inden for dette tidsrum da der kan være ekstra press på hos de pågældende leveringstjenester. Du kan tydeligt se under butikken om de leverer lokalt i din modtagers område eller om gaven sendes med fragtfirma i stedet for. Uanset hvad, støtter du de skønne fysiske butikker, ved at købe gaver via Greeting.dk! 🙂

Du købe flere gaver fra samme butik men kan ikke kombinere gaver fra flere butikker i den samme gavelevering.

Læs mere om levering her

Greeting.dk er startet af Lisette i 2021, og kort efter kom Dennis med på holdet. Sammen har vi en mission om, at du som kunde skal kunne finde præcis den gave, der passer til det, du gerne vil fortælle modtageren – og at du kan sende den fra en af de mange skønne, fysiske butikker, vi har i Danmark.

Læs mere om os og Greeting.dk lige her.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål eller bare brug for at komme i kontakt med os? Så kan du altid få fat i os på alle nedenstående kanaler, hvor du enten fanger Lisette eller Dennis. 😊

📧 E-mail: kontakt@greeting.dk

📞 Telefon: (+45) 71 90 18 34

Facebook: https://www.facebook.com/greeting.dk

Instagram: https://www.instagram.com/greeting.dk