• ✓ Gaver fra lokale, danske butikker
  • ✓ 150+ danske butikker
  • ✓ 2.400+ gaveprodukter
✓ Gaver fra lokale, danske butikker
✓ 150+ danske butikker
✓ 2.400+ gaveprodukter
Forside / Om Greeting.dk

Om Greeting.dk

👋👋 Hej – vi er Lisette og Dennis. Vi står bag Greeting.dk, og vi synes, det er hyggeligt at ”hilse” på dig her på siden. Vi vil forsøge at beskrive konceptet, og hvordan vi kom frem til, at Danmark manglede en samlet løsning for de fysiske, danske specialbutikker, så du (og en masse andre danskere) forhåbentligt fra og med nu og i fremtiden vil sende hinanden masser af ”Greeting’s”.

Greeting-konceptet er grundlagt af Lisette i slutningen af 2020 – ja, det var det der år med en virus, der gjorde, at vi ikke rigtigt kunne ses; men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, og nedlukningen af Danmark gjorde absolut ikke lysten til at glæde hinanden mindre. Og så opstod Greeting.dk.

Tankerne bag – og en vision om at vi skal huske at glæde hinanden

Tanken bag konceptet er, at du skal kunne sende en gave til én du holder af. Det er der som sådan intet nyt i – for det har vi nok alle gjort. Nogen mere end andre. Det nye er, at vores erklærede mål er at sikre, at du kan sende et bredt udvalg fra lokale, danske butikker. For hvem har ikke stået i situationen, hvor det måske ikke lige var det mest oplagte at sende en buket blomster – eller i en situation hvor man måske gerne ville sende en lille ting, men at det måske ikke var oplagt at sende alkohol.

Vores vision – og dermed det, vi vil med Greeting, er, at sikre muligheden for at vores kære – både dine, vores og alle andre danskeres – kan få en fantastisk gave hver gang der passer til modtageren og til anledningen.

Ud af alle de tanker har Greeting.dk-konceptet formet sig – og det vil det blive ved med. Vi arbejder hver dag på at få koblet endnu flere specialbutikker på. Dels for at de kan få del i et stigende gavemarked – og dels for at sikre, at du kan glæde dem, du holder af, med præcis det, du synes er den helt rigtige gave.

Udvalget af gaver er lokalt

Når du bestiller en gave via Greeting.dk sker der det, at du ”handler” i en fysisk, dansk specialbutik. Butikspersonalet står klar til at modtage din ordre – og de vil pakke gaven flot ind, skrive din hilsen i hånden og sørge for at den leveres til din modtager.

Udvalget af gaver består af lækre produkter fra store anerkendte brands, men også fra mindre brands såsom lokale producenter og iværksættere. Der findes alt fra vin og chokolade, gavekurve, champagne, brugskunst og interiør, delikatesser, blomster og meget mere. Så er det blot op til dig at beslutte, hvilken gave, der passer perfekt til anledningen og til din modtager.

Det betyder samtidig, at du ikke kan være sikker på, at du kan sende den samme gave til både din mor i Nordjylland – og din veninde på Sjælland. Det kan du ikke, fordi gaverne kommer fra forskellige butikker. Til gengæld kan du være sikker på, at modtageren får samme Greeting-oplevelse; og at gaven altid er pakket ind som en ”Greeting” – og forhåbentligt, at de bliver glade for gaven. Det håber vi; og hvis dine kære mod forventning ikke lige synes, det var det helt rigtige, så vil vi give den garanti, at vi finder noget andet, der passer mere. Simpelthen fordi vi arbejder for én ting – og måler vores koncept på én målestok: Hvor mange danskere kan vi glæde i fællesskab med dig.

Et nyt koncept – kan vi stole på det?

Det vigtigt for os at sige, at vi tager din oplevelse meget alvorligt! Det er SÅ vigtigt for os, at du oplever stor kvalitet når du sender gavehilsner via os – både at gaverne leveres til ønskede tid, at produkterne er af god kvalitet og at du generelt bare er rigtig godt tilfreds med at sende gaver til dem du holder via os. Vi samarbejder med dygtige lokale butikker over hele landet, og er der det mindste, du er utilfreds med, hører vi gerne fra dig med det samme så vi kan tage hånd om det straks!

Det er ingen hemmelighed, at vores koncept er afhængig af velvilje og tillid; fra både dig som kunde og fra de danske specialbutikker. For vi ved, at vi er et nyt koncept – og nye koncepter vil altid være forbundet med det ”aber dabei”, at de ikke er helt så kendte, som de mere etablerede spillere.

Men faktisk vil vi absolut helst lade alle vores gode, trofaste kunder tale:

⭐⭐⭐⭐⭐
“5 stj. Nemt, hurtigt og god kundeservice. Vil bestille gennem greetings.dk fremover og kan anbefale det til andre.”

Betty

På Trustpilot får vi 4,8 stjerner – du kan læse alle vores anmeldelser lige her.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål

Og har du spørgsmål, skal du lige tjekke, om vi virkelig er menneskerne bag, eller vil du gerne vide, om vi kan finde en specifik gave, så kan du til enhver tid få fat i os på vores sociale medier, mail og på telefonen. 😊

📧 E-mail: kontakt@greeting.dk
📞 Telefon: (+45) 71 90 18 34

Facebook: https://www.facebook.com/greeting.dk
Instagram: https://www.instagram.com/greeting.dk