• ✓ Gaver fra lokale, danske butikker
  • ✓ 150+ danske butikker
  • ✓ 2.400+ gaveprodukter
✓ Gaver fra lokale, danske butikker
✓ 150+ danske butikker
✓ 2.400+ gaveprodukter

Julehilsen

#STØTLOKALT #JUL #GAVER

Indtast postnummer

For at vise dig butikker, der kan levere jul gaver, er vi nødt til først at spørge om, hvilket postnummer, du gerne vil have leveret til?

Måske følgende byer kunne være relevante?

Send en smuk julehilsen med Greeting.dk

Julen er en tid til at sprede glæde og kærlighed til dine nærmeste. Vi hos Greeting.dk er sat i verden for at sikre, at du som dansker kan finde lækre, personlige gavehilsner – og støtte de lokale danske specialbutikker, når du skal sende en tanke afsted. Eksempelvis i form af den helt rigtige julehilsen. Netop julen er den oplagt anledning til bl.a. at sige tak, udtrykke glæde eller bare sende en tanke med en smuk julebuket. Uanset om du ønsker at overraske en, du holder af, takke dine medarbejdere eller sende den perfekte gavekurv, har vi de mest mindeværdige måder at sende julehilsner på.

Blomsterbuketter, der emmer af jul – og med sikkerhed vil glæde modtageren

Ingenting udtrykker juleglæde som en smukt sammensat blomsterbuket. Vores dygtige florister har skabt en kollektion af blomsterarrangementer, der emmer af julens magi. Fra klassiske røde roser og hvide liljer til skovens grønne gran og stjerneformede nelliker, har vi buketter til enhver smag. Overrask dine nærmeste med en blomstrende hilsen, der vil bringe smil frem på alles læber.

Vingaver er oplagte til julehilsenen

Ønsk dine kære en skål for en festlig jul med vores udvalg af vingaver. Vores vinkendere har udvalgt nøje sammensatte vine, der parres perfekt med julemiddagen eller en hyggelig aften foran pejsen. Vores vingaver inkluderer også stilfulde glas og tilbehør for at fuldende oplevelsen. Lad vinens delikate smag og aromaer skabe en mindeværdig jul for dine kære.

Medarbejdergaver – sig tak for året med en julehilsen til medarbejderne

Dine medarbejdere er nøglen til din virksomheds succes, og julen er den ideelle tid til at vise din påskønnelse og tak for en ekstra indsats. De butikker, der er online på Greeting.dk, har næsten alle et udvalg af særlige medarbejdergaver – lige fra personlige gaver over de praktiske gaver, der vil glæde og inspirere dit team og til de mere traditionelle gavekurve. Så hvis du gerne vil vise dine medarbejdere, du sætter pris på dem, kan du helt sikkert finde en medarbejdergave, der matcher både dit budget og ønske.

Gavekurve er en gammel tradition – også som julehilsen

Gavekurve er en klassisk og alsidig måde at sende julehilsner på. I gamle dage sendte man både ved eks. fødsels- & barselsfejringer en gavekurv til den lille, nye familie. Men også til eks. jul var det meget brugt at sende en gavekurv. Typisk var kurven dengang fyldt med madvarer, fordi man i mindre grad kunne konservere det – og derfor delte man i langt højere grad med hinanden, hvilket egentligt var grundlaget for indholdet i gavekurven.

I dag er vi i mindre grad tvunget til at dele, fordi vores fødevarer kan holde sig længere – og fordi vi handler i supermarkeder mv., snarere end selv at slagte og bearbejde alle vores fødevarer. Det ændrer dog ikke, at vi gerne vil sende gavekurve til jul. Netop derfor finder du fra vores lokale butikker masser af forskellige gavekurve, så der er noget, der passer til både anledningen i form af jul – og ikke mindst til den modtager, som du ønsker at forkæle.
Der findes noget til nærmest alle forskellige smagsløg og præferencer. Uanset om du ønsker at forkæle nogen med delikatesser, søde lækkerier, eller sunde alternativer, har vi en gavekurv, der passer til anledningen.

En håndskrevet (jule)hilsen følger altid med din gave

Når du sender julehilsner, er det vigtigt at inkludere en personlig hilsen. Hos Greeting.dk får du altid et håndskrevet kort med til din julehilsen. Så du har altid mulighed for både at ønske glædelig jul og sende dine bedste ønsker for en glædelig jul til din kære modtager. Et personligt julekort er prikken over i’et og viser, hvor meget du værdsætter den, du sender en gavehilsen.

Send julehilsen i god tid – så er der ingen stress

For at sikre, at dine julehilsner når frem i rette tid, opfordrer vi dig til at bestille i god tid. Vi tilbyder bekvem levering, så du kan sende juleglæde til hele Danmark. Vi vil med andre ord gerne gøre julen lidt lettere ved at levere hilsnerne direkte til din modtagers dør – på præcis den leveringsdato, du vælger.

Så hvorfor vente? Udforsk vores udvalg af danske specialbutikker, der kan levere din julehilsen, og find den julehilsen på Greeting.dk. Julen er en tid til at vise din kærlighed, værdsættelse og taknemmelighed,

Greeting.dk har været nævnt i
Jyllands Posten
Finans
Mig og Odense
Horsens Folkeblad
Greeting.dk har været nævnt i

🎁 Sådan fungerer det

Indtast din modtagers adresse og se udvalg af gaver. Vælg en gave.
Butikken pakker gaven flot ind, håndskriver en hilsen fra dig og sørger for, at din gave leveres til modtageren.

  • Søg på modtagerens adresse

  • Vælg gave fra en butik

  • Skriv en personlig hilsen

  • Butikken pakker din gave flot ind

  • Gaven leveres til din modtager

Læs mere

👋 Howdy - vil du lære Greeting.dk lidt bedre at kende?

Er du butik?
Er du butik?

Der er mange fordele for dig som vores samarbejdspartner!

Læs mere og bliv partner!
Medarbejder- og kundegaver
Medarbejder- og kundegaver

Vi leverer dine firmagaver imens du støtter lokale butikker <3

Bestil firmagaver og støt lokalt her!
Om Greeting.dk
Om Greeting.dk

Send en tanke, skab glæde & støt lokalt <3

Hvem er vi egentlig?