• ✓ Gaver fra lokale, danske butikker
  • ✓ 150+ danske butikker
  • ✓ 2.400+ gaveprodukter
✓ Gaver fra lokale, danske butikker
✓ 150+ danske butikker
✓ 2.400+ gaveprodukter

Mors dags-gaver

#STØTLOKALT #MORS DAG #GAVER

Indtast postnummer

For at vise dig butikker, der kan levere mors dag gaver, er vi nødt til først at spørge om, hvilket postnummer, du gerne vil have leveret til?

Måske følgende byer kunne være relevante?

Mors dag – find den helt rigtige gave til mors dag

Mors dag er traditionelt en af de første ’store’ anledninger, vi har haft i Danmark. Faktisk kom dagen til Danmark i 1929 – og den blev bragt til med formålet at samle ind til krigsenker og mødre, der havde mistet en søn. Et nobelt formål, der faktisk blev bragt til Danmark af Christian Svenningsen, der var rigsdagsbetjent på tidspunktet, men som tidligere havde været amerikansk soldat. Netop fra USA havde han fået nys om – og idé til – denne ”Mors Dag”, som på den anden side af Atlanten nok var noget andet; men det er præcis det danske mindset at tage noget, vi ser, og forbedre det.

Christian var efter sin hjemkomst fra USA aktiv i ’De Allieredes Danske Vaabenfæller’, og det var i denne forening, at hele idéen omkring at gøre gavn for (nogens) mødre opstod – for faktisk var det oprindeligt netop ikke kun sin egen mor, man skulle give opmærksomhed.

Faktisk var det under tiden i USA, at både Christian og hans soldaterfæller fik nys om den nye skik, hvor man på en bestemt dag skulle ofre sin egen mor – men også andre mødre – særlig opmærksomhed.

Første mors dag i Danmark

Det mundede ud i ’Kommiteen for Moders Dag’, hvis formål var netop det føromtalte; man ville engagere sig i at organisere pengeindsamling, der skulle komme krigsenker og mødre med en mistet søn til gavn. Om det faktum, at Christian Svenningsens mor selv mistede ét af sine i alt 9 børn, står hen i det uvisse.

Senere udviklede den såkaldte Kommité sig, så pengene i stedet gik til Mødrehjælpen samt andre sociale formål.

Baseret på den oprindelige Kommité blev Mors Dag første gang markeret søndag d. 12. maj 1929. Faktisk blev den oprindeligt præsenteret på en blomsterudstilling, hvilket måske er grunden til, at blomster i så høj grad er omdrejningspunktet for gavehilsnerne, man sender på mors dag – men som de fleste nok ved er Mors Dag senere bredt sig, så andre produkter dels er blevet udviklet og dels er blevet tilpasset til lejligheden. I dag markedsføres snart sagt enhver ting som en mulig mors dags gave.

Hos Greeting.dk tror vi på, at hilsenen er helt afgørende – det at sende mor en tanke er det absolut vigtigste. Om din mor er til blomster, en lækker kurv, gode flasker vin eller noget helt fjerde er du eksperten i – vi gør det muligt at sende alle slags gaver til mors dag; og samtidig kan du notere den hilsen, vi skal håndskrive på kortet til din mor. På den måde sikrer vi, at din mor får den perfekte gavehilsen til mors dag – og dermed ved hvor stor pris, du sætter på hende.

Greeting.dk har været nævnt i
Jyllands Posten
Finans
Mig og Odense
Horsens Folkeblad
Greeting.dk har været nævnt i

🎁 Sådan fungerer det

Indtast din modtagers adresse og se udvalg af gaver. Vælg en gave.
Butikken pakker gaven flot ind, håndskriver en hilsen fra dig og sørger for, at din gave leveres til modtageren.

  • Søg på modtagerens adresse

  • Vælg gave fra en butik

  • Skriv en personlig hilsen

  • Butikken pakker din gave flot ind

  • Gaven leveres til din modtager

Læs mere

👋 Howdy - vil du lære Greeting.dk lidt bedre at kende?

Er du butik?
Er du butik?

Der er mange fordele for dig som vores samarbejdspartner!

Læs mere og bliv partner!
Medarbejder- og kundegaver
Medarbejder- og kundegaver

Vi leverer dine firmagaver imens du støtter lokale butikker <3

Bestil firmagaver og støt lokalt her!
Om Greeting.dk
Om Greeting.dk

Send en tanke, skab glæde & støt lokalt <3

Hvem er vi egentlig?