• ✓ Gaver fra lokale, danske butikker
  • ✓ 100+ danske butikker
  • ✓ 1.500+ produkter
✓ Gaver fra lokale, danske butikker
✓ 100+ danske butikker
✓ 1.500+ produkter

Levering

Personlig levering eller levering via fragtselskab direkte hjem til din modtager.

I øjeblikket tilbyder vi personlig levering fra lokal butik til lokal modtager i over 1000 ud af 1260 postnumre i Danmark. Derudover tilbyder vi også, at du kan få sendt en smukt indpakket gave direkte fra forskellige butikker til modtagere i hele landet med fragtselskaber såsom blandt andre dao og PostNord.

Uanset hvilken leveringsform der tilbydes ved de enkelte gaveprodukter, handler du direkte hos de mange fantastiske fysiske butikker, som vi samarbejder med. Tak fordi du støtter dem!

Se under den pågældende butik om de leverer personligt eller via fragtselskab til den ønskede adresse. Butikken sørger selvfølgelig for at pakke gaven smukt ind, og de håndskriver en hilsen fra dig uanset om gaven leveres personligt eller via DAO/Post Nord. Gaven leveres altid direkte hjem til din modtager!

Personlig levering af butikken selv:

  • Din gave leveres altid personligt fra den lokale butik til modtageren i butikkens lokalområde, når dette er muligt.

OBS! Personlig levering til ikke brofaste øer kan kun ske fra en butik på den pågældende ø.

Levering med DAO/PostNord eller lignende:

  • Bestiller du gaver fra butikker, som ikke er i din modtagers lokalområde, leveres de med DAO eller Post Nord direkte hjem til din modtager. Leveringstiden er som regel 1-4 dage med disse fragtselskaber. OBS: Det er ikke muligt at vælge en bestemt leveringsdato ved disse ordrer.
  • Du kan notere under “leveringsinstrukser” ved betalingssiden, hvis gaven først må åbnes på en bestemt dato. Så noterer vi dette på pakken.
  • Gaven sendes direkte hjem til din modtager, og skulle det mod forventning ikke være muligt at levere gaven på adressen, tages den med til nærmeste pakkeshop tæt på din modtager, og din modtager eller du adviseres via SMS. I visse tilfælde ved butikker som afsender via Danske fragtmænd leveres gaven på ny en anden dag.

Ved forespørgsler eller spørgsmål kan du altid kontakt kundeservice via mail kontakt@greeting.dk, og vi vil vende tilbage til dig typisk inden for en time, du kan også chatte med os direkte i chatfunktionen her på siden.

Leveringspriser:

Uanset om gaven leveres personligt af butikken selv, eller om gaven sendes via posten direkte hjem til din modtager, så koster det kun 49,- at få leveret en gave, og prisen inkluderer selvfølgelig et gratis håndskrevet kort med en hilsen fra dig samt gaveindpakning.