• ✓ Gaver fra lokale, danske butikker
  • ✓ 150+ danske butikker
  • ✓ 2.400+ gaveprodukter
✓ Gaver fra lokale, danske butikker
✓ 150+ danske butikker
✓ 2.400+ gaveprodukter
Forside / Levering

Levering

Lokal levering eller levering via fragtselskab direkte hjem til din modtager.

Vi samarbejder pt. med over 140 spændende, lokale butikker i hele landet, hvilket betyder at du kan få leveret din gave personligt over hele landet!*

Nogle af vores partnerbutikker tilbyder derudover også at sende gaver på tværs af landet med leveringsfirma såsom fx. dao eller GLS direkte hjem til din modtagers hoveddør. Du ser tydeligt om gaven leveres personligt og lokalt eller fra en butik længere væk via leveringsfirma. Så hvis du falder over en oplagt gave hos en butik, der ikke er i din modtagers lokalområde, kan du altså stadig støtte de skønne fysiske butikker og samtidig glæde en du holder af.

Uanset hvilken gave, butik eller leveringsform du vælger, sørger butikken altid for at pakke gaven flot ind og skrive en hilsen fra dig.

*OBS! Personlig levering til ikke brofaste øer er ikke altid muligt, men vi vil gøre vores bedste.

Personlig, lokal levering af butikken selv:

  • Din gave leveres altid personligt fra den lokale butik til modtageren i butikkens lokalområde, når dette er muligt.
  • Du vælger den dato du ønsker gaven leveret.
  • Leveringstidspunktet på dagen afhænger af den enkelte butiks leveringsrute, men vi bestræber os altid på at levere i tidsrummet 9-17, men aftenleveringer kan forekomme.

Levering med DAO/PostNord eller lignende:

  • Bestiller du gaver fra butikker, som ikke er i din modtagers lokalområde, leveres de med DAO eller Post Nord direkte hjem til din modtager. Leveringstiden er som regel 1-4 dage med disse fragtselskaber. Du kan tydeligt se om butikken leverer personligt i din modtagers område. OBS: Det er ikke muligt at vælge en bestemt leveringsdato ved disse ordrer.

  • Du kan notere under “leveringsinstrukser” ved betalingssiden, hvis gaven først må åbnes på en bestemt dato. Så noterer vi dette på pakken.
  • Gaven sendes direkte hjem til din modtager, og skulle det mod forventning ikke være muligt at levere gaven på adressen, tages den med til nærmeste pakkeshop tæt på din modtager, og din modtager eller du adviseres via SMS. I visse tilfælde ved butikker som afsender via Danske fragtmænd leveres gaven på ny en anden dag.

Ved forespørgsler eller spørgsmål kan du altid kontakt kundeservice via mail kontakt@greeting.dk, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt, du kan også chatte med os direkte på de sociale medier.

Leveringspriser:

Uanset om gaven leveres personligt af butikken selv, eller om gaven sendes via posten direkte hjem til din modtager, så koster det 69,- at få leveret en gave, og prisen inkluderer selvfølgelig et håndskrevet kort med en hilsen fra dig samt gaveindpakning.