• ✓ Gaver fra lokale, danske butikker
  • ✓ 150+ danske butikker
  • ✓ 2.400+ gaveprodukter
✓ Gaver fra lokale, danske butikker
✓ 150+ danske butikker
✓ 2.400+ gaveprodukter
Forside / Firmagaver til medarbejdere eller kunder

Firmagaver til medarbejdere eller kunder

Fortjener dine medarbejdere, dine samarbejdspartnere eller dine kunder en særlig hilsen? Med Greeting.dk kan du sende lækre, personlige medarbejder- og kundegaver fra lokale, danske butikker. Når du handler i den lokale butikker, er du sikret et lækkert udvalg, der afspejler den enkelte butik – ofte kan det være lokale specialiteter, særligt udvalgte varer eller lækre delikatesser.

Hvis du er træt af at give det samme år efter år står vi altid klar med vores bud på dine næste firmagaver – fra vores lokal butikspartnere. Kontakt Lisette fra Greeting.dk allerede i dag på kontakt@greeting.dk for vores bud på en anderledes firmagave.

Medarbejdergaver fra en lokal butik

Når det sædvanlige ikke er helt nok – så lad os sammen finde noget lokalt og helt særligt udvalg.

I Greeting.dk oplever vi på nærmeste hold den glæde, der opstår hos medarbejdere, når de modtager en overraskelse fra ledere, HR eller forretningsforbindelser. Det giver en helt særligt følelse hos modtageren, når de modtager en særligt udvalgt gavehilsen – måske endda fra en lokal butik, som medarbejderen kender fra sit lokalområde.

Derfor kan det betale sig at vælge den helt rigtige gavehilsen som medarbejdergave gennem Greeting.dk.

Vi har allerede hjulpet rigtig mange virksomheder og ledere med at sende en tanke afsted til både kunder og medarbejdere. Det kan både være som Tak for hjælpen, indsatsen eller samarbejdet. Det kan også være ren forkælelse og overraskelse til virksomhedens ansatte.

“Jeg må sige, at jeg er SÅ imponeret! Hold op en flot gave – super godt koncept, som jeg helt sikkert vil bruge igen i fremtiden! 😊”

– Lise Skov Krogh

Kundegaver er den bedste investering

Og når du har givet kunderne den samme gave 10 år i træk – så giv os et kald og lad os hjælpe med at finde noget lokalt og ekstra lækkert!

Kunderne er noget af det vigtigste i en virksomhed – og intet kan give kunden en så positiv oplevelse af en virksomhed som en uventet tak for samarbejdet.

Hos Greeting.dk kan du finde præcis den gave, du synes passer til lejligheden – og så endda fra en fysisk butik tæt på dig eller kunden.

Vi finder præcist den firmagave, der passer til dig – og din virksomhed

Fordi vi samler danske specialbutikker, får du altid et helt særligt og altid lækkert udvalg af gaver, du kan give – vi er altså ikke begrænset til et ensformigt sortiment, og derfor kan du være sikker på, du altid kan finde noget, der falder i enhver ansats smag.

Det kunne tænkes, at nogle ansatte havde særlige allergier – eller ikke ønskede gaver med alkohol – og uanset hvordan dine ønsker ser ud, kan vi hjælpe med en helt særlig og personlig gave til alle ansatte – netop fordi vores samling af butikker er forskelligartede og fører vidt forskellige sortimenter.


Vi kan hjælpe med firmagaver i hele Danmark

Uanset hvilken gavetype du ønsker, eller hvor i landet du ønsker det leveret, så står vi klar til at hjælpe dig med at overraske dine medarbejdere, kollegaer eller kunder med en gavehilsen leveret direkte fra de fysiske og lokale specialbutikker rundt omkring i Danmark til dine modtagere.

Bestil dine gaver online her på Greeting.dk eller kontakt os direkte på kontakt@greeting.dk – vi hjælper glædeligt med firma-, kunde- og/eller medarbejdergaver, der passer til lige præcis jeres ønsker.

Skal vi give vores bud på din næste firmagave?

Det kan jo aldrig skade at forsøge – vel? Vi giver gerne vores helt uforpligtende bud på, hvordan en firmagave købt gennem Greeting.dk kunne se ud. På den måde støtter du de lokale, fysiske butikker – og slipper for at give den samme gave som sidste år. Og forrige år?

Kontakt Lisette allerede i dag og få vores bud på din næste firmagave.

Telefon: (+45) 71 90 18 34

Mail: kontakt@greeting.dk